Nem titok, amikor a multinacionális cégek szakosodnak a kész- és félkész élelmiszerek gyártására, kénytelenek olyan tartósítási eljárásokat, ízfokozókat, színezékeket és adalékanyagokat is alkalmazni, amelyek hosszú távon is fogyaszthatóvá teszik az ételeket.
Azt hiszem, nem kell elmondanunk, hogy milyen veszélyeket rejtenek a „műanyag” ételek.
Mi inkább abban hiszünk, hogy természetes alap-anyagokból, kis idő- és energia ráfordítással otthon is elkészíthetjük kedvenc ételeinket, fogásainkat.
Így a főzés nem csak sokkal olcsóbb, hanem sokkal egészségesebb is lesz, hiszen mi tudjuk, hogy milyen alapanyagokat használunk fel, mit teszünk az ételbe.
Ráadásul a tudatos és egészséges táplálkozás, a közös családi ebéd vagy vacsora, az együttlét plusz energiákat is mozgósíthat bennünk.
Könyvünk a házilag készült ételekről, a magyar konyha újrafelfedezéséről és az otthon készült ételek varázsáról szól.