A paleolit sütés-főzés nem bonyolult, és nem drága – ám érthető, ha eleinte az ellenkezőjét tapasztalod. Amennyiben nincs még benne rutinod, s hirtelen ötlettől vezérelve, konkrét receptek hiányában vásárolod meg a szükségesnek vélt alapanyagokat, valóban jobban megterhelheted a pénztárcádat és a szabadidődet, mint amennyire szükséges.
Nálam ez a veszély nem fenyeget. Figyelek rád, és segítek mindenben. Ezért a negyedik kötetemben azokat a tippjeimet és jól bevált receptjeimet gyűjtöttem össze neked egy csokorba, amelyek egyaránt fókuszálnak a minőségi, ám túlzások nélküli főzésre és a könnyen megromló alapanyagok hasznosítására. Egészséggel és ízekkel teli szendvicskrémeket, sonkás-aszpikos felvágottat készíthetsz a legtutibb ropogós héjú paleo kenyér mellé. Tartalmas salátákat és pazar egytálételeket varázsolhatsz akár maradékokból, de a táblás csokiról, a tortákról vagy éppen a müzliszeletről sem kell lemondanod. Az olyan alapreceptjeimre is megtanítalak, mint a tejfölízű paleo tejföl, az ízletes ketchup, a párszázas friss kókusztej, a dijoni mustár, vagy éppen a rántott hús, a töltött csirke és a levesbetétek.
Mindezek mellett a könyvben szerepel a helyettesítések praktikus, nagy táblázata, a nem paleo alapanyagok részletes listája, valamint számos bespájzolós tippet is adok, hogy saját kezűleg, otthon is tudj cukor-, tartósítószer- és adalékmentes paradicsomlevet, paprikalekvárt, savanyúságokat, aszalványokat, paleo vaníliás cukrot, aromás fűszerkeveréket, gyógyteát készíteni.
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!